Magazines | Verhalen voor en van Qbuzzchauffeurs

Voor videoproductie- en communicatiebureau imBeeld werkte ik aan een serie bedrijfsmagazines voor vervoerder Qbuzz. Het magazine heet Trots en is gericht op de chauffeurs. Het bevat verhalen van hun collega’s over hun werk, hun persoonlijke hobby’s en alles wat daarmee te maken heeft. Het staat vol praktische informatie, leuke anekdotes, nieuwtjes en gezonde recepten.

 

Inmiddels zijn er vier magazines gemaakt, binnenkort volgt een vijfde. Ik voerde de hoofdredactie over de tijdschriften. Dat houdt in: meedenken met de imBeeld-mannen over onderwerpen, het werven en aansturen van de redacteuren, het redigeren van de artikelen en coördineren van alles wat er verder bij komt kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s