Uitgeversgroep Royal Jongbloed geeft ook een aantal tijdschriften uit. Voor twee daarvan heb ik artikelen geschreven. In het wintermagazine Thuis schreef ik een artikel over winterkamperen en in het magazine over werk en passies Vlam! portretteerde ik drie vrouwen met een bijzonder beroep: vrouwen in uniform (lees het hier: Vlam – Vrouwen in uniform).

Al sinds 2010 werk ik voor uitgeverij Royal Jongbloed als corrector. Bij boeken, tijdschriften en lesmethoden uit alle verschillende fondsen die ondergebracht zijn in de uitgeversgroep, zorg ik ervoor dat elke komma op de goede plek staat, de zinnen lekker lopen en de bronvermelding klopt. Zo werkte ik door de jaren heen al aan de volgende boeken:

– Verschillende delen uit de kinderseries Zookids van Liesbeth van Binsbergen; De olijke tweeling van Arja Peters en Marion van Coolwijk; De pony’s van De Pegasus van Jeanette Molema en Iris en Ko van Bert Wiersma.
– De lesmethode ‘Venster op Nederland’, geschiedenis voor het basisonderwijs, groep 5 en groep 8.
– Verschillende bijbeluitgaven en bijbelstudieboeken als ‘Het Nieuwe Leven’, studiebijbel met teksten van Het Boek; de Jeugdbijbel; bijbelstudiemethode ‘God op zijn Woord vertrouwen’ van Beth Moore, met onder andere en werkboek en een dvd; meerdere edities van bijbels dagboeken als Honingdroppels en Handvol Koren.
– Romans van de internationale auteurs Dee Henderson, Kirsten Heitzmann en Shaunti Feldhahn.
– Het cursusmateriaal voor de Parenting Course, een ouderschapstraining van Alpha Nederland.