twee coversIn oktober 2016 ligt Spiegelbeeld in de winkels. Niet een, maar twee boeken: voor moeder en dochter (10-13 jr). Twee boeken die samen één geheel vormen. Want moeder en dochter horen onlosmakelijk bij elkaar, maar zijn ook zichzelf. Ze lijken op elkaar en zijn toch verschillend. Ze zijn elkaars spiegelbeeld, maar ook allebei uniek gemaakt.

Spiegelbeeld gaat over lijf en leden, liefde en leven, vrienden en geloof. Het boek staat vol informatie, handige tips, verhalen van andere meiden en moeders en hilarische opdrachten.

Op deze site komt binnenkort meer informatie. Ook vind je er filmpjes en andere links waar in het boek naar verwezen wordt en kun je het boek bestellen. Check de Facebookpagina voor het laatste nieuws! Kijk voor details als het ISBN-nummer op de site van Royal Jongbloed. Hier vind je ook een inkijkexemplaar van Spiegelbeeld.

Spiegelbeeld is een productie van Joëlle van Arnhem (concept & vormgeving), Hilde Sneep (concept & fotografie), Marlies Wegerif (tekst moederboek) en Marinde van der Breggen (tekst meidenboek).